Tak pokračujeme druhým dňom po okolí Pardubíc. Ráno sme vyrazili z mesta Chrudim, kde sme prespali v hoteli Bohemia a pokračovali po zaujímavých miestach tohto nie veľmi známeho okolia. V linkoch si môžete pozrieť niektoré zaujímavosti tohto kraja.
Neskoro na obed sme zaparkovali v Litomyšli, prekrásnom meste, ktorého časť je zapísaná v zozname UNESCO.
Privítal nás exkluzívny hotel Zlatá Hvězda. Pripravili vynikajúce menu o ktoré sa chcem s vami podeliť.
Servírované menu:
Polievka: Silný hovězí vývar se zeleninou, jatrovými nočky a domácimi nudlemi
Hlavní chod:
Vepřová panenka pečená narůžovo, restovaná zelenina, libečkové brambory a cibulová marmeláda
Foto: © Laco Zachar
CzechTourism Slovensko
Východní Čechy
East Bohemia
Súvisiace články:
Golf klub Kunětická Hora
Betlém Hlinsko
Skanzen Vysočina
Zväčšiť mapu
Vyhľadávať v tomto blogu
Články na diely
Culinary
Diary travel
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Pinterest
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Rôzné články, PR
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
variť
(20)
víno
(14)
dobré jedlo
(13)
dietetika
(12)
sommelier
(12)
koreniny
(10)
zážitok
(10)
czechtourism
(8)
liečivé
(8)
biele
(6)
tajomstvo
(6)
zelenina
(6)
Japonsko
(5)
delikates
(5)
kuchárska kniha
(5)
moravská kuchyňa
(5)
odšťavovať
(5)
surové
(5)
sušené
(5)
syr
(5)
petržel
(4)
sushi
(4)
vitarián
(4)
zdravie
(4)
Liečivé byliny
(3)
aróma
(3)
cestoviny
(3)
chudnuť
(3)
ementál
(3)
hosť
(3)
mrkva
(3)
ocot
(3)
ryža
(3)
vitamíny
(3)
šéfkuchár Horák
(3)
Bratislava
(2)
afrodiziaka
(2)
chardonnay
(2)
curry
(2)
cvikľa
(2)
hostiteľ
(2)
stevia
(2)
2 vydanie
(1)
hrnčeková váha
(1)
kari
(1)
mušle
(1)
Máte tip kde dobre varia? Navštívime, ochutnáme, popíšeme, nafotíme
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
Motto:
„Sebeléčení či obnovení mechanismu seberegulace může člověk začít v devadesáti, padesáti nebo deseti letech, není v tom rozdíl. Důležitější je, že se člověk dokáže, pokud chce, skutečně sám ze svých problémů vyhrabat. Je to jen otázka času - kolik času tomu chce on sám aktivně dát,“ (Anonymus)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára