V tomto článku som sa zameral na rady, ktoré sa dajú uplatniť v tradičnom domácom prostredí. Nie vždy máme čas nachystať váhu a keď sa jedná o jeden dva druhy, tak to už vôbec nepoužijeme. Pokúsil som sa sem dať základné potraviny a postupne ako budem nachádzať ďalšie rady tak ich sem pridávať.
1 hrnček (2,5 dcl)
100 g ovsené vločky
140 g mleté orechy
160 g hladká múka
170 g hrubá múka
170 g krupica
220 g cukor
250 g olej
250 g ryža
250 g mlieko
380 g džem
1 polievkový lyžica
36 g džemu
25 g med
20 g majonéza
20 g ryže
18 g mlieka
18 g soli
17 g maku
17 g vody
15 g krupica
15 g maizena
15 g maslo
15 g múka
15 g smotana
15 g strúhanka
15 g strúhaný syr
13 g kryštálový cukor
13 g mlieko
12 g hrubej múky
12 g krupice
12 g maizeny
12 g margarín
12 g práškového cukru
10 g červenej mletej papriky
10 g hladkej múky
10 g olej
10 g sušeného mlieka
7 g kakao
6 g ovsených vločiek
5 g čaju
1 čajová lyžička
15 g džem
15 g med
10 g zemiakový škrob
9 g mak
8 g tvaroh
8 g škorica
8 g kakao
8 g kečup
8 g maslo
8 g smotana
8 g strúhaný syr
7 g maizena
7 g majonéza
6 g kryštálový cukor
6 g ryža
5 g pomleté orechy
5 g mleté čierne korenie
5 g strúhaný kokos
5 g olej
5 g rozpustené maslo
5 g mlieko
5 g sušené mlieko
5 g ocot
5 g sol
4 g voda
3 g krupica
3 g mletá káva
3 g práškový cukor
3 g kakao
3 g prášok do pečiva
Prevod hrnčekov a lyžíc na varenie nájdete aj tu
Vyhľadávať v tomto blogu
Články na diely
Culinary
Diary travel
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Pinterest
Česko
Čína
Francúzsko
Chorvátsko
India
Maďarsko
Rakúsko
Slovensko
Taliansko
Prebraté články
Culinary
Culinary - Obsah
varecha.pravda.sk
Language
Deutsch
English
Français
Magyar
Pусский
Fotografie
wikipedia
Panoramio
Rôzné články, PR
Prihlásiť na odber:
Zverejniť komentáre (Atom)
variť
(20)
víno
(14)
dobré jedlo
(13)
dietetika
(12)
sommelier
(12)
koreniny
(10)
zážitok
(10)
czechtourism
(8)
liečivé
(8)
biele
(6)
tajomstvo
(6)
zelenina
(6)
Japonsko
(5)
delikates
(5)
kuchárska kniha
(5)
moravská kuchyňa
(5)
odšťavovať
(5)
surové
(5)
sušené
(5)
syr
(5)
petržel
(4)
sushi
(4)
vitarián
(4)
zdravie
(4)
Liečivé byliny
(3)
aróma
(3)
cestoviny
(3)
chudnuť
(3)
ementál
(3)
hosť
(3)
mrkva
(3)
ocot
(3)
ryža
(3)
vitamíny
(3)
šéfkuchár Horák
(3)
Bratislava
(2)
afrodiziaka
(2)
chardonnay
(2)
curry
(2)
cvikľa
(2)
hostiteľ
(2)
stevia
(2)
2 vydanie
(1)
hrnčeková váha
(1)
kari
(1)
mušle
(1)
Máte tip kde dobre varia? Navštívime, ochutnáme, popíšeme, nafotíme
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
píšte: lacozachar(at)gmail(dot)com
Motto:
„Sebeléčení či obnovení mechanismu seberegulace může člověk začít v devadesáti, padesáti nebo deseti letech, není v tom rozdíl. Důležitější je, že se člověk dokáže, pokud chce, skutečně sám ze svých problémů vyhrabat. Je to jen otázka času - kolik času tomu chce on sám aktivně dát,“ (Anonymus)
Archive
-
▼
2012
(81)
-
▼
júla
(18)
- Krevetové Temari Sushi
- Sushi ryža
- Sushi ocot
- Japonské recepty
- Hrnčekový prevod váh
- Cestoviny
- Rafinované cestoviny
- Koreninová záhradka - Červená paprika
- Sommelier - Merlot
- Jablkovo-višňová maková štrúdla
- Vademecum zdravej výživy
- Sommelier - Spájame víno a syr
- Sommelier - Aromatický kruh vína
- Sommelier - Víno a jídlo
- Granátové jablko - elixír
- Cukor náš každodenný
- Sommelier - Modrý Portugal
- Uhorky - kvasáky
-
▼
júla
(18)
0 komentárov:
Zverejnenie komentára